Parkeerplek boeken bij Parkeermeneer

Voor het geval je het nog niet wist: Parkeermeneer is de grote operator achter handig parkeren bij elke luchthaven. Zodra je weet op welk vliegveld je moet zijn, reserveer je via onze website alvast je parkeerplaats. Ook bij Maastricht Aachen Airport geldt natuurlijk: hoe vroeger je de parkeerplek boekt, hoe dichter je bij de vertrekhal komt te staan. En dat tegen een heel voordelig tarief.
Lekker met je auto naar het vliegveld

Want zeg nou zelf: als je met het vliegtuig op reis gaat, rij je toch het liefst met je eigen auto naar de luchthaven toe. Wanneer je vanaf Maastricht Aachen Airport vertrekt, leg je alvast al je spullen achterin. Op de dag van je vertrek rijd je rustig naar het vliegveld toe. Natuurlijk, vliegveld Maastricht is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Maar zie jij jezelf al sjouwen met je tassen en koffers door de regen, of misschien wel door de sneeuw?


Parking bestemmingen in en buiten Europa

Maastricht Aachen Airport ligt vlakbij de Duitse grens. Vandaar dat het vliegveld in Duitsland ook wel Aken Airport wordt genoemd. Vluchten vertrekken hier naar alle windstreken toe. De luchthaven is dan ook absoluut trots op haar overzicht. Zo vertrek je vanaf Maastricht Aachen Airport naar Griekenland, Noord-Cyprus en Turkije. Maar ook de vliegvelden in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal worden vanaf deze Limburgse luchthaven bediend. Liever iets verder vliegen, naar Egypte, Malta, Macedonië, Bulgarije of de Republiek Gambia? Je hoeft alleen maar je auto te parkeren bij Maastricht Aachen Airport en vervolgens in het vliegtuig te stappen naar je bestemming toe.


Ontspannen op Maastricht Aachen Airport

Ook als je even moet wachten op je vlucht, kun je ontspannen in de passagiersterminal. Nog maar kort geleden is het Grand Café Maastricht Airport vernieuwd. Je kunt er terecht voor een broodje, een soepje of een ander warm gerecht. Ook als je voorafgaand aan je vlucht nog even wilt shoppen, zijn er op Maastricht Aachen Airport genoeg leuke winkeltjes waar je dit kunt doen. Na een rustig ritje in je eigen auto, brengt ook het verblijf op de luchthaven je nog wat extra ontspanning.
Voor de deur uitladen en dan parkeren

Voordat je bij Luchthaven Maastricht je auto parkeert, kun je eerst eventuele passagiers en de bagage vlak voor de deur van de passagiersterminal uitladen. Er zijn hiervoor speciaal enkele parkeerplaatsen aangelegd. Daarna rijd je met je auto naar de gereserveerde plek. Rond Maastricht Aachen Airport kun je een parkeerplek reserveren op verschillende parkeerterreinen. Op loopafstand van de vertrekhal liggen de parkeerplaatsen 1 en 2. Kies je voor een parkeerplaats die iets verder van de vertrekhal ligt, dan kom je uit op P5. Vanaf dit parkeerterrein rijden pendelbussen die je afzetten bij de passagiersterminal.