Ruime parkeermogelijkheden bij luchthaven Hamburg

Parkeren bij Hamburg Airport is eenvoudig. Er liggen meer dan 12.000 parkeerplaatsen klaar om je auto veilig neer te zetten. Hierbij heb je de keuze uit diverse parkeergarages en parkeerterreinen. Zo kan je bij Hamburg Airport parkeren direct tegenover de terminal. Maar door de luchthaven zelf wordt vaak ook aanbevolen om bij langer parkeren op een iets verder liggend terrein te gaan staan. De kosten zijn dan lager en je wordt gratis met de shuttle bus naar de terminal van vliegveld Hamburg gebracht. Rijdt jouw auto inmiddels op stroom, dan is daar bij Hamburg Airport ook al over nagedacht. Speciale parkeerplekken met elektriciteit kun je hier moeiteloos reserveren.

Voor vertrek de stad Hamburg bezoeken

De stad Hamburg zelf is ook zeker het bekijken waard. Het is qua grootte de tweede stad van Duitsland en kent een lange geschiedenis. Reden genoeg dus om deze vrije handelsstad met een bezoek te vereren. Ga je de dag voor je vertrek vanaf vliegveld Hamburg al op pad, dan wordt de Hamburg City Pass of de Hamburg CARD aanbevolen. Daarmee kun je gratis reizen in de stad en allerlei bezienswaardigheden bezoeken. Je auto parkeren bij Hamburg Airport doe je dan alvast vooraf, waarna je ontspannen kennis gaat maken met deze Duitse metropool.

Genieten na parkeren bij luchthaven Hamburg

Airport Hamburg is met de S-Bahn en met de bus bijzonder goed op de stad aangesloten. Toch is er ook op het vliegveld zelf heel wat te doen. Je kunt er naar hartenlust shoppen in de vele winkeltjes. Ook medicijnen haal je gewoon bij de luchthavenapotheek. Drinkwaterflesjes vullen op het vliegveld is gratis. Cafés, bars en restaurants zijn er in overvloed. Ook voor het meenemen van kleinere gerechten kun je op de hele luchthaven terecht. Je hoeft dus niet pas op het laatst te gaan rijden als je met je auto naar dit vliegveld bij Hamburg toe gaat.

Samen met Parkos bij Hamburg Airport parkeren

Parkeermeneer werkt samen met Parkos. Wij vormen daarmee een ijzersterke combinatie op parkeergebied. Ook parkeren bij Hamburg Airport behoort tot ons pakket. Wij regelen alles voor je, zodat jij zorgeloos vanaf luchthaven Hamburg vertrekt. Vanaf dit vliegveld wordt wereldwijd naar een groot aantal bestemmingen gevlogen. De vluchten worden door ongeveer 70 verschillende luchtvaartmaatschappijen verzorgd. Grote maatschappijen als KLM, Air France en British Airways horen daarbij. Maar ook kleinere prijsvechters als Ryanair, Eurowings en Easyjet laten zich hier zien.

Laat parkeermeneer alvast je parkeerplaats reserveren

Wil je graag vliegen vanaf Hamburg Airport maar heb je nog geen bestemming geboekt? Helemaal niet erg, want op de luchthaven word je bediend door meer dan 20 reisbureaus. Je kunt dus ook zonder plan met je auto naar vliegveld Hamburg toe rijden. Lekker spannend, omdat je pas ter plekke boekt. Laat wél van tevoren alvast Parkeermeneer voor je parkeerplaats zorgen. Dan begint je spannende reis toch met een rustig gevoel!